Innovation lab

Innovation lab

Vârful de lance al Roca în domeniile cercetării și dezvoltării de produse de ultimă generație

Roca Innovation Lab se compune dintr-o echipă dinamică de designeri de concept, cu experiență multidisciplinară și internațională, care are ca scop să ofere propuneri inovatoare de produse care depășesc simpla proiectare formală.

Echipa face parte din Roca Design Center, deși lucrează dintr-un alt loc, folosind procese și instrumente diferite, care îi permit să facă față provocărilor din perspective alternative. Misiunea ei este să caute soluții pentru situațiile existente în spațiile de baie care nu beneficiază de un răspuns adecvat oferit de produsele prezente în acest moment în catalogul nostru.

Această cercetare în vederea identificării de noi soluții este inspirată de nevoile curente ale utilizatorilor noștri, dar și de semnele care le-au oferit indicii despre parametrii care vor contura societatea noastră în următorii ani.

Aspecte precum durabilitatea, îmbătrânirea populației, noile stiluri de viață și, la modul general, orice macrotendință care ne-ar putea afecta societatea, gospodăriile, precum și nevoile referitoare la spațiile de baie, sunt explorate și sunt mereu prezente în lucrările Roca Innovation Lab.

Pe lângă faptul că propune soluții conceptuale pentru produsele dedicate spațiilor de baie, Innovation Lab organizează sesiuni de lucru între departamente, încurajând astfel dezvoltarea de produse inovatoare și oferind sprijin altor inițiative ale firmei, unde punctele de vedere mai puțin convenționale pot oferi o valoare adăugată deciziilor luate.

Pe ansamblu, misiunea Roca Innovation Lab este să le ofere produselor Roca acele caracteristici distinctive care ajung să fie considerate avantaje clare de către clienții noștri, precum și oportunități bune de afaceri pentru compania noastră. RIL reprezintă un angajament pentru viitorul unei companii durabile, cu activitate îndelungată, într-un mediu global aflat în permanentă schimbare, în care provocările devin pe zi ce trece mai exigente.

Compania noastră