Inovare

Inovare

De la conceperea produselor și până la fabricare, logistică și distribuție

Filosofia Roca se bazează pe convingerea că inovarea tehnologică reprezintă un element esențial pentru obținerea unei dezvoltări progresive și a unei îmbunătățiri permanente în orice activitate. Din acest motiv, toate sucursalele și toate fazele procesului de producție folosesc tehnologii de ultimă generație.

Conceptul Roca are la bază inovarea, de la conceperea și designul produselor până la fabricare, logistică și distribuție. Excelența tehnologică se extinde asupra tuturor fabricilor noastre din lume, ceea ce facilitează crearea de sinergii, garantând cea mai înaltă calitate în tot lanțul de producție. Pornind de la experiența acumulată în toate centrele noastre de producție, Departamentul Tehnologic își dedică eforturile perfecționării continue a întregului proces de dezvoltare și fabricare de noi produse, pentru a ne menține poziția de lider din punct de vedere al capacității industriale și tehnologice.

Inovarea constantă aplicată de Roca are un singur obiectiv: să le ofere clienților cele mai bune servicii posibile. Din acest moment, departamentele de cercetare, dezvoltare și inovare analizează nevoile și preferințele societății, pentru a adapta produsele companiei la noile condiții de piață. Acest proces de adaptare nu are la bază numai principii de estetică și modernitate, ci este generat și în scopul îmbunătățirii calității vieții oamenilor.

Compania noastră