Galeriile Roca

Descoperiți spațiile emblematice pentru brandul Roca

Galeriile Roca reprezintă nu doar spații de expunere, ci mai degrabă concepte ce reușesc să transpună crezul avangardist și vizionar Roca. Proiectate pe principii de design, inovatie și sustenabilitate, Galeriile reprezintă angajamentul companiei Roca de a menține deschisă o linie de dialog cu societatea și în mod particular cu specialiștii interesați de tendințele în domeniul spațiilor de baie.

Galeriile Roca servesc drept spații ale dialogului și ale socializarii, aducând laolaltă designeri cu viziuni similare, arhitecți și specialiști în design-ul de interior din întreaga lume. Locatiile din Londra, Shanghai, Barcelona, Madrid, Lisabona și Beijing oferă o platformă internațională multidisciplinară pentru schimbul de cunoștințe, construind o rețea globală a dialogului pentru cei ce își doresc să înțeleagă, să descopere și să împartășescă cele mai noi tendințe în domeniu.

Echipa de arhitecți Zaha Hadid în Londra, Studioul Francesc Rife în Shanghai, Studioul OAB, echipa Borja, Lucia si Carlos Ferrater în Barcelona, Studioul Lamela în Madrid, designerii ‘Ferruz’ în Lisabona și Ma Yansong în Beijing au adus la viață această viziune a Galeriilor Roca, cu o înfățișare atrăgătoare și o reprezentare autentică a valorilor brand-ului Roca.

Astfel, Galeriile Roca sunt construite ca spații funcționale și flexibile, unde sunt expuse colecții variate ale produselor Roca, alături de o o ofertă complexă de activități socio-culturale.

 

Roca Barcelona Gallery

Gallery experience

Roca Lisboa Gallery

Roca London Gallery

Roca London Gallery

Roca Madrid Gallery

Roca Beijing Gallery

Compania noastră