Tehnologii ecologice

Angajamentul nostru față de protecția mediului înconjurător ne-a condus la dezvoltarea de soluții pentru economisirea apei și energiei

 

Cold Start

Un sistem inovator pentru apa rece de la robinet. Cursa manetei este blocată în plan orizontal către partea dreaptă, ceea ce face ca apa rece să se dozeze prin acționarea manetei frontal în plan vertical. Dacă maneta este deplasată către stânga, apa obținută va fi din ce în ce mai caldă. În acest mod, nu economisiți numai apă, ci și energie, deoarece sistemul de încălzire a apei nu se va mai activa dacă nu este necesar. Această tehnologie este disponibilă și în varianta cu cartuș progresiv, care îndeplinește aceeași funcție, înlocuind însă maneta cu o stea de manevră.

 

 

Produse care sunt prevăzute cu această tehnologie: L20

 

 

Pisoarele Flushfree

Un nou concept de pisoar, care nu folosește apă sau electricitate. Sistemul său inovator folosește un cartuș pentru eliminarea mirosurilor neplăcute, emițând aer cu parfum de lămâie, ceea ce preîntâmpină risipa de apă și energie. Cartușul se înlocuiește cu ușurință la fiecare 6000 de cicluri.

Produse care sunt prevăzute cu această tehnologie: Hall Flushfree Urinal

 

 

W+W

Acest design uimitor caracterizează o nouă categorie de echipamente pentru baie: chiuveta-toaletă, compusă dintr-o singură piesă. Această unitate cu funcție dublă permite refolosirea apei din chiuvetă, trimițând-o către rezervor după un proces de filtrare. O alternativă durabilă, care permite dubla utilizare a apei și care a fost premiată cu mai multe distincții pentru design și durabilitate.

 

 

Produse care sunt prevăzute cu această tehnologie: W+W

 

>> Dacă doriți să aflați mai multe despre tehnologiile ecologice Roca, vizitați Roca Loves the Planet.

Compania noastră