Roca în România

thu_management_roca.jpg

̂ncepând cu luna septembrie 2013, Roca Obiecte Sanitare are un nou Director Executiv, Sergio Castro. Acesta a fost numit recent Managing Director, Roca Group în regiunea Balcani, după ce a condus anterior Roca Bulgaria. Odată cu noua numire, Sergio Castro preia responsabilitățile de Country Manager pentru 11 țări din regiunea balcanică.

Prin numirea lui Castro pe această poziție, Roca Group își propune să ofere servicii mai bune clienților din fiecare țară din regiune, iar poziția Roca în Balcani să devină mai puternică după această mutare. Castro a ocupat postul de Managing Director al Roca Bulgaria din 2008, cu rezultate remarcabile pe piața bulgărească.

“Sunt conștient de posibilitățile Roca Group în România și sunt convins că noua structură din Balcani va întări prezența Roca în fiecare țară. Aștept cu nerăbdare să dezvoltăm noi proiecte în România, bazându-ne pe renumele pe care brandul îl are deja aici și pe potențialul ridicat al pieței românești”, a declarat Sergio Castro.

În prezent, Sergio Castro este Country Manager Roca în Albania, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Kosovo, Macedonia, Moldova, Muntenegru, România, Serbia și Slovenia. Toate activitățile Roca Group din aceste țări se vor desfășura sub supravegherea sa.

Sergio Castro s-a născut în 1971 la Bilbao, Spania. A obținut diploma de licență în Economie la Universidad Complutense de Madrid, iar în 2003 a primit specializarea în Contabilitate și Audit de la Universidad Politecnica de Madrid. În decembrie 2001, Castro s-a alăturat echipei Laufen CZ (o companie a Roca Group) în Cehia, pe funcția de Group Coordinator. În 2003, a preluat responsabilitățile de Export Area Manager pentru Statele Baltice, Ungaria și România, iar din 2005, până în august 2008, a fost Director Administrativ și Financiar pentru Laufen CZ s.r.o., Cehia. Din 2008, Sergio Castro a devenit Managing Director Roca Bulgaria și a condus cu succes compania în ultimii patru ani și jumătate.

Petrecerea Inovaţie şi Tendinţe în design: o discuţie cu revista Wallpaper* a reprezentat startul oficial pentru concursul de design Jump the Gap, care constituie o platformă pentru descoperirea noilor talente din arhitectură şi design şi din toată lumea, oferindu-se posibilitatea de a-şi prezenta ideile, de a crea şi a propune soluţii inovatoare pentru baie şi produse afine. Aşa cum a spus Benjamin Kempton, "Jump the Gap este mai mult decât o platformă pentru tineri; este o modalitate de a arăta publicului larg şi profesioniştilor rezultatele muncii noastre”.

Nou Managing Director pentru Roca Obiecte Sanitare

Sergio Castro preia responsabilitățile de Country Manager pentru 11 țări din regiunea balcanică.