Roca în România

expo-bath-international-meeting.jpg

Pe 24 aprilie, la Expo Bath Sofia, Bulgaria, a avut loc prima reuniune internaţională a partenerilor Roca. Mai mult de 240 de invitați din toate țările balcanice - parteneri, distribuitori, arhitecți, jurnalişti din Bulgaria, Grecia, Macedonia, România, Serbia, Croația au participat la acest eveniment. Oaspeții au fost întâmpinați în mod special de către domnul Luis Cánovas del Castillo Muñoz, șef-adjunct al Misiunii Ambasadei Spaniei în Bulgaria.

Sergio Castro, Managing Director Roca pentru Europa de Sud-Est, a prezentat noua structură organizatorică a companiei pentru Balcani, unde Roca are trei fabrici – în Bulgaria, România și Croația. Noua organizare optimizează procesul logistic, astfel încât să acopere întreaga regiune. Scopul este de a crește nivelul de sinergie și coordonare între toate departamentele companiei din țările balcanice, pentru a oferi clienților servicii mai bune, termene de livrare mai scurte, un portofoliu de produse care să corespundă preferințelor lor, dimensiunilor din spațiul băii şi tradițiilor regionale. Urmând strategia de dezvoltare din Balcani, compania urmărește să ofere produse de calitate, cu un design modern, accesibile celei mai variate game de utilizatori. În cadrul prezentărilor separate intitulate "Design accesibil tuturor" și "Micile plăceri ale vieţii", managerii de vânzări şi/sau de marketing din diferite țări au prezentat cele mai recente colecţii Roca lansate pentru piețele din Europa de Sud-Est în anul 2014. O parte din această prezentare a fost ţinută de Vesselin Simov (Director de marketing și vânzări Roca pentru Bulgaria, Macedonia, România, Ungaria, Albania, Orientul Mijlociu și Caucaz), Mladen Kokolic (Director producţie şi marketing Croația și fosta Iugoslavie ) și Cornel Costache (Director comercial Roca pentru România, Ungaria şi Grecia).

Compania a extins gama de produse în categoria economic cu două noi colecții de obiecte sanitare. Prima colecţie completează linia DEBBA, deja cunoscută publicului. Acum aceasta oferă numeroase soluţii pentru mobilier de baie sau pentru renovarea băii la prețuri accesibile. Mobilierul de baie conceput pentru spaţii standard sau compacte, care au câștigat interesul consumatorilor, este disponibil acum în combinații cu obiecte sanitare din aceeași colecție. Clienţii pot opta pentru lavoare de mai multe dimensiuni, compacte și cu console de susţinere, cu piedestale sau cu montaj pe perete; WC-uri cu picioare sau fixate pe perete și bideuri, toate cu scaun opțional și cu sistem uşor de închidere. Produsele rezistente, de înaltă calitate, combinate cu un design frumos care permite asamblarea și dezasamblarea rapidă, precum şi curăţarea uşoară, transformă colecţia Debba într-o soluție excelentă atât pentru casă, cât și pentru locuri publice. Mai mult decât atât, vasele de toaletă monobloc au mecanisme cu buton dublu de 4,5 / 3 litri care asigură economii semnificative de apă. TIPO este o noua colecție de porțelan strălucitor de la Roca. Ideea colecției aparține celebrului designer italian Antonio Bullo, un vechi partener al companiei. TIPO se caracterizează prin puritatea formelor și prin linii ondulate. Toate elementele se evidențiază printr-un design armonios şi dimensiuni optime, potrivite pentru spaţii mai mici, au un caracter practic şi standarde ridicate de igienă. Colecția include o chiuvetă suspendată pe perete, un vas de toaletă și un bideu care pot fi montate pe perete sau fixate pe podea. Prețurile produselor din noua serie TIPO sunt extrem de atractive pentru consumatori.

Pentru 2014, compania Roca a pregătit oferte avantajoase pentru clienții săi: WC Victoria monobloc la preţul foarte atractiv de 399 RON cu TVA; seturi de toaletă care pot fi montate pe perete, inclusiv structura de instalare din seria Nexo și Victoria, la preţuri începând de la 777 RON, cu TVA; seturi mixte din colecţiile Victoria, Monodin, Esmai și L20 (inclusiv lavoar, cadă cu duș și dușuri de mână), cu preţuri începând de la 610 RON, cu TVA. Și alte produse noi pentru spațiile de duş şi accesorii marca Roca completează oferta adresată clienților în 2014, ajutându-i să-şi creeze baia de vis cu un buget optim. Informații despre gama completă de produse ale Roca, liderul în mobilier și echipamente pentru baie, pot fi găsite pe noul site al companiei http://www.bg.roca.com și în rețeaua de distribuitori parteneri.

Noutăţile Roca pentru 2014

Tradiționala prezentare a celor mai noi produse Roca, jucător de top în domeniul amenajărilor şi accesoriilor pentru baie în România, s-a transformat în prima reuniune internaţională a partenerilor companiei din zona Europei de Sud-Est.