Roca în România

thu-sistem-de-toaleta-oferta.jpg

Victoria este una din cele mai cunoscute colecții oferite de Roca, ce pune accentul pe simplitate și funcționalitate. Colecția include produse variate, de la obiecte sanitare la mobilier, toate urmând o linie de design versatilă ce se poate adapta oricărui spațiu, fie că este privat sau public. De această dată, Roca are o ofertă specială pentru români: toaleta suspendată din porțelan acum disponibilă la numai 660 lei (TVA inclus), având în ofertă inclusiv rama incastrabilă cu rezervor pentru vasul de WC, clapeta cu dublă acționare pentru rezervorul încastrat, de 3 și 6 l, din crom lucios și capacul de WC Victoria.

Porțelanul este unul dintre cele mai rezistente materiale folosite de Roca, cu o strălucire de durată și ușurință în curățare datorită suprafeței lucioase. Totodată, datorită dimensiunii compacte și a faptului că vasul de WC este suspendat, spațiul băii poate fi curățat mai simplu, rapid și mai bine, indiferent dacă este vorba de o baie personală sau publică. Unul dintre obiectivele Roca este de a reduce consumul de apă, astfel acționarea dublă a rezervorului de WC devine obligatorie, oferta de față nefiind o abatere de la regulă.

Roca aduce o ofertă specială în România, sistem de toaletă suspendată la numai 660 lei, TVA inclus

Roca aduce o ofertă unică pentru unul dintre produsele sale vedetă: toaleta suspendată din porțelan din colecția Victoria; Roca își dorește să aducă un „Design accesibil tuturor”, de aceea oferta a fost lansată pentru a permite cât mai multor Români să se bucure de experiența Roca.