Roca în România

main-photo-game-ro.jpg

În data de 2 iunie, 6 participanți norocoși au fost selectați și, fără a mai crește tensiunea, iată numele acestora:

- Marele câștigător al unei excursii în Barcelona: Rădulescu Enache Iulia Elena
- Cei 5 câștigători ai seturilor de baterii Monodin sunt: Oancea Alexandra, Dima Marian, Nicolae Irina, Vergea Bogdan Marian, Moldoveanu Vasile Cătălin.

Premiul cel mare include biletele de avion pentru două persoane, cazare timp de 3 nopți într-o camera dublă într-un hotel de 4 stele în Barcelona, inclusiv mic-dejun, transfer aeroport-hotel-aeroport, asigurare medicală și o vizită la Roca Barcelona Gallery.

Cele 5 seturi de baterii Monodin de la Roca sunt compuse dintr-un mixer pentru lavoar și unul pentru cadă sau duș, cu accesorii și mecanism integrat pentru economisirea apei.

După aproape 100 de ani de activitate, Roca își dorește să amintească clienților săi de începuturile din Cataluña, iar Roca Barcelona Gallery, care este un obiectiv turistic major în Spania, dovedește drumul lung străbătut spre poziția de lider mondial în producția de obiecte sanitare pe care o ocupă azi.

Câștigătorii au fost aleși în urma unei selecții aleatorii prin random.org, la biroul și în prezența Notarului Public Doru-Crin Trifoi și a reprezentantului legal al Roca Obiecte Sanitare, Silvia Jalea de la GMP Public Relations SRL.

ROCA anunţă câştigătorii excursiei la Barcelona

La începutul lunii iunie, Roca a anunţat un concurs în cadrul căruia, dacă răspundeai online corect la 5 întrebări simple din istoria Roca aveai şansa să câştigi un city-break la Barcelona sau unul dintre cele 5 seturi de baterii Monodin pentru lavoar și cadă.