Roca în România

thu-baterii-de-dus-roca.jpg

Deși o serie de produse ale colecției au intrat în lumina reflectoarelor, fiind acum disponibile la prețuri foarte avantajoase, bateria termostatică Victoria cu pălărie de duș mărime XL și duș manual este vedeta principală. Aceasta este acum disponibilă la un preț începând de la 2385 lei (TVA inclus). Colecția Victoria combină simplitatea și versatilitatea prin linii curate, curbe, păstrând o funcționalitate ridicată pentru toate produsele sale, de la baterii la obiecte din porțelan strălucitor.

Pentru această baterie de duș, design-ul este doar o mică parte din ce are de oferit, fiind în primul rând extrem de practică, economisind apă și energie. Pălăria de duș cu efect de ploaie aduce o senzație reconfortantă și o spălare rapidă și răcoritoare, având și opțiunea unei țevi retractabile și reglabilă la înălțimea 800-1200 mm.

Bateriile Roca au fost setat noi funcționalități și caracteristici în domeniu, care fac cu adevărat diferența în viața de zi cu zi, în special în cazul familiilor cu copii.

Robinetul termostatic
Robinetul termostatic îți permite să ajungi la temperatura ideală în trei secunde, astfel economisești apă, energie și timp, evitând totodată situațiile în care temperaturile sunt extreme.

Safe touch®
Cele mai recente inovații în domeniul materialelor au permis companiei Roca să creeze tehnologia SafeTouch®. Aceasta împiedică supraîncălzirea elementelor din crom ale bateriilor termostatice, evitând astfel posibile arsuri.

Security 38º®
Sistemul Security 38º® este un dispozitiv de siguranță ce împiedică apa să depășească temperatura de 38ºC. În plus, limitând încălzirea apei mai mult decât este necesar, scade și consumul de energie.

ECO
Bateriile termostatice Roca sunt prevăzute cu un buton verde care reduce debitul de apă până la 50% din apă, fără niciun efort. Un debit mai mare se obține simplu, activând tot butonul verde.

Colecția de baterii de duș Victoria include, de asemenea, o versiune convențională economică de baterii (fără termostat), de la un preț de numai 944 lei (TVA inclus).

Puteți găsi mai multe informații despre produsele Roca și distribuitori pe: www.ro.roca.com

Baterii de duș Roca de ultimă generație, de la numai 944 lei (preț cu TVA)

Cel mai mare producător de obiecte sanitare din lume, Roca, aduce o nouă ofertă în România pentru una dintre colecțiile sale de top, Victoria, și unul dintre cele mai elegante produse sanitare – bateria de duș.