Roca în România

thu-roca-castigatorul-competitiei.jpg

La începutul verii, în acest an, Roca a anunțat un concurs ce putea trimite un cuplu norocos într-un city break în Barcelona și oferea, în plus, celor 5 concurenți extrași extra un set de baterii Monodin, pentru cada și lavoar.

Peste 2000 de persoane au participat la competiție și au răspuns corect celor 5 întrebări ce făceau referire la istoria de aproape 100 de ani a Roca.

Marele premiu a fost câștigat de Rădulescu Enache Iulia, o tânără mămică ce s-a bucurat la perspectiva unei bine-meritate pauze, alături de soțul său, în Barcelona. În city break erau incluse două bilete de avion tur-retur, cazare pentru trei nopți la un hotel de 4 stele, mic-dejun și transport aeroport – hotel – aeroport, asigurare medicală și o vizită la Roca Barcelona Gallery.

Într-o după-amiază când navigam pe internet, gândindu-mă la zilele de vară, am găsit competiția Roca în cadrul căreia puteai câștiga o excursie în Barcelona. Era o destinație perfectă pentru concediul de vară, așa că am participat, căutând răspunsurile la chestionar pe website-ul Roca sau alte pagini. La momentul respectiv, nu știam foarte multe informații despre Roca.

Când am primit telefonul din partea companiei Roca, anunțându-mă că am câștigat excursia la Barcelona, m-am gândit că Dumnezeu îmi oferă cel mai frumos cadou. Am început imediat pregătirile împreună cu soțul meu, am cumpărat online bilete la tururile organizate cu autobuzul, am căutat informații despre destinațiile noastre și comentariile altor turiști. Am fost încântați să intrăm în universul magic al Barcelonei prin Parcul Guell, Castelul Montjuic, străzile frumoase și aglomerate ale Barcelonei și gustul autentic de pește proaspăt prins.

Soțul meu a prins deja gustul călătoriilor și, mai în glumă mai în serios, mă întrebă când voi câștiga un concurs care să ne ducă și peste ocean.

Rădulescu Enache Iulia, câștigătoarea unui city break în Barcelona în cadrul concursului „Joacă cu Roca”

O călătorie în magica Barcelona

Oferită de Roca Câștigătorul competiției noastre povestește experiența sa