Roca în România

roca-th-ro.jpg

Compania multinațională Roca aniversează 10 ani de la intrarea pe piața românească, după achiziția fabricii care producea obiecte sanitare marca Cesarom, unul dintre cele mai longevive branduri de produse sanitare din România. Zece ani mai târziu, mai bine de jumătate din cei 200 de angajați Roca sunt aceiași care au lucrat în fabrica înainte de preluare; aceștia produc acum si pentru piețele internaționale, utilizând tehnologie de ultimă generație și know-how ce ajută la maximizarea eficienței. Fabrica Roca din București produce obiecte sanitare din ceramica, lavoare și vase WC din cele mai bine vândute colecții ale brandurilor Roca.

Roca a fost încă de la începuturi o companie de familie, reușind să-și mențină acest statut și chiar să devină lider mondial, în ciuda tuturor perioadelor de instabilitate economică prin care a trecut.

Astăzi, brandul Roca este prezent în 135 de țări și în peste 4,6 milioane de băi, cu produse variind de la mobilier până la baterii de baie, de la accesorii sanitare la gresie și faianță și toată gama de lavoare, vase WC, cabine si cadite de dus și căzi. De-a lungul anilor, Roca s-a evidențiat printre cei mai inovatori producători din industrie, schimbând modul în care produsele sunt fabricate, materialele, liniile de producție și setând noi standarde de eficiență și calitate.  De exemplu, în 1966 Roca a prezentat prima baterie de baie electronică din lume și în 1974 compania a introdus cartușul ceramic ce se utilizează și în ziua de astăzi la cele mai multe baterii.

Despre Roca

Roca este o companie dedicată proiectării, producerii și comercializării de produse pentru baie, obiecte sanitare, baterii și mobilier de baie și plăci ceramice care pot fi utilizate în designul spațiilor de locuit. Compania are peste 22.000 de angajaţi, 75 centre de producție și este prezentă în 135 de țări de pe toate cele cinci continente.

Roca, brandul lider în definirea spaţiilor de baie, colaborează cu prestigioși designeri, arhitecți și designeri de interior, cum ar fi R. Moneo, D. Chipperfield, Z. Hadid, Herzog & de Meuron, Schmidt & Lackner și J. Mariscal, G. Armani. În plus, compania se implică în mod constant în dezvoltarea și promovarea inițiativelor care ajută la protejarea mediului. Ca parte a angajamentului său față de mediu, Roca dezvoltă permanent produse noi, cu scopul conservării resurselor de apă.

www.roca.com
www.ro.roca.com

Compania multinațională Roca împlinește 10 ani de la intrarea pe piața românească

• La 10 ani de la preluarea de către Roca a fabricii producătoare de obiecte sanitare marca Cesarom, de la grupul austriac Lasselsberger, aceasta continuă să producă obiecte sanitare la standarde internaționale înalte, utilizând expertiza de lider mondial a Grupului Roca la un nivel extrem de competitiv • Actuala fabrică are în continuare echipa de angajați din unitatea de productie, de acum 10 ani