Roca în România

barcelona-ro-th.jpg

Intră în competiția Roca pentru a câștiga:

un weekend în Barcelona pentru doi

sau unul dintre cele 5 baterii Roca L20

Към играта

 

Acum ai șansa să îți îndeplinești visul și să petreci un weekend în Barcelona, participând la competiția Roca, organizată pentru a sărbători cei 10 ani de când a intrat pe piața din România. Istoria companiei Roca, însă, a început acum 100 de ani, în Barcelona.

 

Premiile:

Weekendul de două persoane în Barcelona include:
Bilete de avion pentru două persoane, 3 nopți de cazare cu mic dejun la un hotel de 4* în Barcelona, cameră dublă, transport aeroport – hotel – aeroport și asigurare medicală. Plecarea din București către Barcelona este programată pentru data de 15 septembrie 2016.


Sau:

Unul dintre cele cinci seturi de baterii L20 din colecția Roca (baterie de lavoar și baterie de cadă / duș) cu tehnologia inovatoare Cold Start® ce permite o mai mare economie de apă și energie.

Към играта

 

Pentru a sărbători a zecea aniversare în România, Roca oferă un weekend de două persoane în Barcelona

Intră în competiția Roca și câștigă un weekend de două persoane în Barcelona și multe alte premii! Tot ce trebuie să faci este să răspunzi la cinci întrebări simple în chestionarul online și să te înscrii în tombolă. Numele câștigătorilor vor fi alese în 27 iulie, în prezența unui notar, și anunțate în data de 29 iulie pe website-ul Roca, www.ro.roca.com