Roca în România

ro-new-hello-future-th.jpg

Pe 9 noiembrie Roca a prezentat la București noile tendințe în design-ul băii în cadrul evenimentului Novelties, unde au participat mai mult de 200 de profesioniști și unde au fost prezentate colecțiile pregătite pentru România în 2017. Lansarea a început cu o conferință care a avut loc la Institutul Cervantes, unde Sergio Castro, Manager Director Roca pentru Europa de Sud-Est, Vesselin Simov, Marketing Manager Roca pentru Europa de Sud-Est, au fost prezenți, alături de Cornel Costache, Manager de Vânzări Roca pentru România, Ungaria și Republica Moldova, care a prezentat noutățile.

De asemenea la Cervantes, Roca a deschis o expoziție cu intrare gratuită ce va fi disponibilă publicului larg până la data de 18 Noiembrie și care conține care conține patru secțiuni:

•Hello Casă Inteligentă

•Hello Toalete Inteligente

•Hello Well-Being

•Hello soluții pentru baterii și duș

Dar, pariul Roca pentru 2017 este colecția Inspira. Noua colecție versatilă de obiecte sanitare și mobilier de la Roca vă va permite să găsiți designul ideal pentru baia dumneavoastră, indiferent de stilul pe care îl preferați. Prin intermediul unui sistem revoluționar bazat pe 3 linii de design – Rotund, Soft (cu unghiuri rotunjite) și Pătrat, perfect compatibile între ele, veți găsi în colecția Inspira combinația favorabilă pentru crearea spațiului de baie ideal.

După expoziție, petrecerea s-a mutat la Club Control, unde distribuitorii Roca, arhitecții si mass-media s-au bucurat de un concert de jazz al trupei acapella Blue Noise și o lecție de dans de la Salsa Factory.

Roca a prezentat noile tendințe în materie de băi pentru 2017 în cadrul evenimentului HELLO FUTURE la București

2017 va fi anul în care Roca sărbătorește o istorie de 100 ani, un an important care vom arăta de ce compania este acum lider mondial în producerea obiectelor sanitare și mobilierului pentru baie, de ce a stabilit trendurile, ce idei revoluționare a adus pe piață, schimbând cursul industriei. Astfel de exemple sunt cartușul ceramic, bateria cu monocomandă, toaleta rimless, și, anul acesta, cea mai subțire ceramică destinată obiectelor sanitare.