Noutăți și evenimente

Toate noutățile

Corporate ştiri

thu-app-tablet.jpg

Roca lansează o nouă aplicație gratuită, disponibilă pentru tabletele cu sistem iOS și Android, ce conține întregul catalog de produs pentru spațiul camerei de baie. Noua aplicație Roca are un design actualizat pentru îmbunătățirea experienței utilizatorilor și pentru a permite un acces mai ușor, mai rapid și mai intuitiv la toate referințele actualizate ale produselor. Printre noile funcții, aplicația are un instrument de comparare a produselor și oferă posibilitatea creării fișierelor personalizate pentru partajarea proiectelor și propunerilor.

 

Design nou
Aplicația actualizată oferă o nouă interfață pentru tabletele cu Android și iPad-uri, cu un design inovator și o navigare mai ușoară și mai intuitivă.

 

 

 

Diferite opțiuni de navigare
Noua aplicație Roca asigură accesul la întregul catalog, întotdeauna actualizat, sortarea articolelor pe categorii sau colecții și oferă, de asemenea, o funcție de căutare avansată. Include toate informațiile necesare despre produse, prin intermediul fotografiilor, dimensiunilor, descrierilor și accesului la broșuri și manuale.

 

Instrumentul de comparare a produselor
Această nouă funcție vă permite să comparație caracteristicile și funcțiile diferitelor produse pentru a vă ajuta în alegerea celui mai adecvat produs.

 

 

 

Fișierele de proiecte
Cu ajutorul acestei aplicații, utilizatorii au posibilitatea de a crea fișiere personalizate pentru a salva seturile de produse și proiecte și a le partaja cu alți utilizatori.

 

 

 

Modul de prezentare
Aplicația actualizată poate prezenta produsele selectate de utilizator sub forma unui mod de prezentare, pentru o afișare mai estetică a seturilor de produse personalizate.

 

 

 

Android și iOS

Aplicația este disponibilă pentru a fi descărcată gratuit din Google Play și Apple Store. Versiunile actualizate pentru telefoane mobile vor fi disponibile în curând, pe ambele platforme.

 

Avaiable on the App Store
Get it on Google Play

Întregul catalog Roca, disponibil într-o nouă aplicație pentru tablete

Roca lansează o nouă aplicație gratuită, disponibilă pentru tabletele cu sistem iOS și Android, ce conține întregul catalog de produs pentru spațiul camerei de baie.