Roca în România

roca-ish-2017-stand-thu.jpg

Beyond și Carmen. Privind spre viitor și sărbătorind totodată 100 de ani de istorie.
Orientat către viitor, brand-ul Roca prezintă o colecție exclusivă de porțelanuri din sticlă pentru cei care sunt în căutare de mai mult. Beyond este o propunere urbană care oferă soluții sofisticate pentru lavoare modelate folosind noul material Roca, Fineceramic®, precum și ultimele tehnologii în materie de obeicte sanitare. Pe de altă parte, Carmen aduce un tribut trecutului prin reproiectarea unui simbol emblematic din istoria centenară a brand-ului Roca. Clasicul lavoar Carmen se reîntoarce cu un stil vintage, devenind acum o colecție completă de baie cu cele mai avansate funcționalități, precum vasele de toaletă compacte.

In-Wash® și Inspira. Prezentul inteligent dedicat personalizării și experienței utilizatorului.
Roca Mall expune la ISH Frankfurt și cele mai de succes lansări recente ale companiei: In-Wash®, Smart Toilet, care utilizează cea mai avansată tehnologie, are un design universal și o interfață prietenoasă pentru utilizator și Inspira, colecția de ceramică și mobilier de baie care oferă inspirație prin cele trei linii de design care permit configurări personalizate ale băii, în funcție de stilul fiecărui utilizator.

Armani/Roca. Spațiul exclusivității.
Exclusivitatea își are și ea locul în Roca Mall prin intermediul Baia, noua colecție Armani/Roca prezentată în premieră la ISH 2017. Cu aceste noi tipuri de design, Giorgio Armani dovedește încă o dată implicarea sa în promovarea confortului și a bunăstării și ilustrează viziunea sa asupra spațiului de baie printr-o combinație de elemente care permit flexibilitate și adaptabilitate maxime. Estetica acestei colecții face aluzie la trecut, dar styling-ul retro este adus în prezent printr-o interpretare modernă și incorporarea unei tehnologii de ultimă oră. Rezultatul este o nouă colecție de baie versatilă, în același timp contemporană și atemporală, în acord cu filozofia bine-cunoscută de design a lui Giorgio Armani.

Despre Roca
Roca este o companie dedicată proiectării, producției și comercializării de obiecte sanitare,  mobilier de baie, gresie și faianță din ceramică ce pot fi utilizate în arhitectură, construcții și în designul de interior. Originile companiei datează din 1917, când familia Roca a început construcția primei fabrici din Gavà (Barcelona). La 100 de ani de la întemeiere, compania are 22.600 de angajaţi și 78 de fabrici, fiind prezentă în peste 170 de țări de pe cinci continente.
www.roca.com
www.ro.roca.com

Roca reunește viitorul și trecutul în cadrul standului său de la târgul ISH Frankfurt

În anul în care sărbătorește un secol de existență, Roca participă la tîrgul ISH din Frankfurt cu un nou concept de stand, Roca Mall - un centru de shopping modern, de peste 1000 m2, care reunește istoria, prezentul și viitorul brand-ului prin diferite colecții și produse. ISH din Frankfurt este cel mai mare târg din lume în domeniul experienței băii, al construcțiilor, energiei, tehnologiilor de aer condiționat și al energiilor regenerabile.