Roca în România

th-romanian-trip.jpg

Roca a desfășurat în luna iunie o competiție pentru a sărbători cei 100 de ani de activitate. În cadrul concursului, toți cei care au răspuns corect la cele patru întrebări despre produsele și istoria companiei, pe o platformă online dedicată, au avut șansa să câștige un city-break în Barcelona, orașul în care a fost fondată compania, sau unul dintre cele 100 de premii speciale oferite de Roca cu ocazia aniversării centenarului.

Marele premiu al concursului aniversar Roca a constat într-un un weekend pentru două persoane la Barcelona și două bilete la meciul de fotbal FC Barcelona – Malaga, pe 22 octombrie 2017, iar acesta a fost câștigat de Alexandra Huzum.

Pe langă marele premiu, Roca a oferit și 100 de premii speciale: 3 robinete Atlas care folosesc tehnologia inovatoare "Cold Start" (o tehnologie care garantează economie de apă și energie), 7 seturi duș Sensum (setul include pară de duș, suport perete, furtun flexibil), 45 tricouri Roca și 45 șepci Roca.

Câștigătorii au fost aleși aleator prin random.org în prezența Societății Profesionale Notariale Confides și a reprezentantului legal Roca, Sabina Apostolescu, din partea GMP Public Relations SRL. Regulamentul concursului poate fi regăsit aici

„Mulțumim încă o dată echipei Roca pentru minunata călătorie la Barcelona! A fost prima oară când am călătorit într-o țară străină și, de asemenea, prima oară când am zburat cu avionul! Ați reușit să faceți un vis să devină realitate! Barcelona a fost de neimaginat: am cunoscut un oraș minunat, cu o arhitectură de vis și oameni frumoși, care ne zâmbeau fără motiv. Mai mult, am mers pe jos 50 de km în două zile. Această călătorie este o experiență pe care nu o vom uita prea curând!”, a spus Alexandra Huzum, câștigătoarea marelui premiu Roca.

Până la următoarea competiție anuală organizată de Roca, puteți descoperi produsele sale și inovația și sustenabilitatea care le stau la bază, pe site-ul ro.roca.com.

Concurs aniversar Roca

Câștigătorii au petrecut o vacanță de neuitat în Barcelona