roca-ish-2017-stand-thu.jpg

Roca în România

Roca reunește viitorul și trecutul în cadrul standului său de la târgul ISH Frankfurt

În anul în care sărbătorește un secol de existență, Roca participă la tîrgul ISH din Frankfurt cu un nou concept de stand, Roca Mall - un centru de shopping modern, de peste 1000 m2, care reunește istoria, prezentul și viitorul brand-ului prin diferite colecții și produse. ISH din Frankfurt este cel mai mare târg din lume în domeniul experienței băii, al construcțiilor, energiei, tehnologiilor de aer condiționat și al energiilor regenerabile.

RO-jtg-th.jpg

Roca în România

22 februarie: prima întâlnire din cadrul “jumpthegap talk” în București

Pe 22 februarie 2017, ora 18:00, la Universitatea de Arhitectură Ion Mincu din București, Roca organizează prima sesiune de discuții din cadrul “jumpthegap talk”, sub titlul “Inovație semnificativă: Oportunitățile oferite de design și arhitectură în soluționarea adevăratelor nevoi ale oamenilor.”

ro-new-hello-future-th.jpg

Roca în România

Roca a prezentat noile tendințe în materie de băi pentru 2017 în cadrul evenimentului HELLO FUTURE la București

2017 va fi anul în care Roca sărbătorește o istorie de 100 ani, un an important care vom arăta de ce compania este acum lider mondial în producerea obiectelor sanitare și mobilierului pentru baie, de ce a stabilit trendurile, ce idei revoluționare a adus pe piață, schimbând cursul industriei. Astfel de exemple sunt cartușul ceramic, bateria cu monocomandă, toaleta rimless, și, anul acesta, cea mai subțire ceramică destinată obiectelor sanitare.