Inspirație

ACCESORII PENTRU CAMERA DE BAIE CARE CREEAZĂ PERSONALITATEA

Alegeți portprosoape, savoniere și polițe pentru camere de baie moderne sau vintage.

Există persoane care lasă o amprentă cu o privire sau cu un gest simplu, fără nicio intenție aparentă. Accesoriile pentru camera de baie pot deveni, de asemenea, acel element unic care să vă demonstreze personalitatea. Dacă ați visat întotdeauna la o cameră de baie vintage, acum puteți să retrăiți eleganța stilului clasic și să simțiți că fiecare detaliu este o reflectare a caracterului dvs. Pe de altă parte, dacă vă identificați cu o cameră de baie modernă, lăsați-vă cucerit de sofisticarea celui mai inovator design urban.

Carmen: accesorii vintage pentru camera de baie își recapătă splendoarea

O colecție care aduce un tribut iconicului lavoar Roca din anii 1940 trebuie să fie înconjurată de accesorii pentru camera de baie la fel de evocatoare. Cu liniile lor curbate rafinate și marginile baroce unice, accesoriile Carmen sunt caracterizate de o aură retro inconfundabilă care vă va ajuta să vă decorați camera de baie clasică pe care ați căutat-o. Nu doar că veți descoperi că metalul lucios al cuierelor de halate sau portprosoapelor poate reaminti lucruri, dar același lucru se va întâmpla și cu accesoriile ceramice pentru camera de baie din porțelan, cum ar fi savonierele sau dispenser-ele de săpun.

Tempo: accesorii moderne pentru camera de baie care satisfac toate tipurile de nevoi

Doar pentru că o colecție de accesorii pentru camera de baie este funcțională, nu semnifică că trebuie să ignore design-ul. Cu un concept minimalist, accesoriile Tempo nu doar că ies în evidență datorită finisajului lor rezistent, din crom lucios, dar și datorită combinației lor cu sticla transparentă sofisticată. Pentru a se adapta tuturor nevoilor, Tempo prezintă, de asemenea, soluții pentru camerele de baie moderne în variate mărimi, cum ar fi portprosoapele și polițele, cu diverse dimensiuni.