Inspirație

Alăturați-vă curentului inteligent

Bun venit, toaletă inteligentă.
In-Wash®, toalete Inteligente

Orașe sustenabile și mașini electrice, care nu mai au nevoie de șofer, ceasuri care ne numără pașii și telefoane mobile care ne înlocuiesc birourile. În era obiectelor inteligente, Roca combină tehnologia și design-ul avangardist pentru crearea unei experiențe unice de igienă și stare de bine. Descoperiți Toaletele Inteligente Roca și alăturați-vă experienței de igienă intimă care va schimba totul. Viitorul toaletelor este aici. Și este inteligent.

In-Wash®

Descoperiți o experiență completă de igienă cu ajutorul noilor toalete integrate Roca care cuprind funcții de curățare anală și perineală. In-Wash® va reprezenta un punct de cotitură în cadrul rutinei dvs. personale, chiar de început, și vă veți obișnui cu utilizarea sa perfectă, datorită telecomenzii intuitive atașate. Alegeți versiunea suspendată sau de pardoseală și bucurați-vă de stilul său elegant care se potrivește oricărui spațiu sau design interior.

// Igienă completă

Îmbrățișați o experiență a stării de bine complete prin intermediul unui produs a cărui eficiență vă va impresiona de la început. In-Wash® Roca are o duză integrată care spală cele mai intime părți ale corpului dvs. cu apă, asigurând întotdeauna igiena maximă. Mai mult, duza retractabilă se curăță singură anterior și ulterior fiecărei utilizări, iar apa care ajunge în ea trece printr-un proces de filtrare.

In-Wash®, toalete Inteligente

// Confort revoluționar

In-Wash® Roca asigură performanțe excepționale cu scopul asigurării confortului și siguranței dvs. Unele dintre caracteristicile sale speciale sunt prezența senzorului care evită activarea atunci când toaleta nu este utilizată sau lumina de noapte LED care poate fi configurată pentru a vă ghida spre toaletă, fără a trebui să aprindeți lumina din baie.

In-Wash®, toalete Inteligente

// O experiență personalizată

Cu In-Wash® Roca, veți putea alege între spălare anală sau perineală și veți putea regla poziția duzei și temperatura apei. Igienă intimă care asigură cel mai înalt respect pentru o zonă foarte sensibilă.

In-Wash®, toalete Inteligente

// Ușor de utilizat

Sofisticarea tehnică a In-Wash® Roca vine în contrast cu operarea sa facilă. Proiectat ca o soluție ideală pentru orice tip de utilizator, produsul include o telecomandă surprinzător de simplă și intuitivă pentru activarea și reglarea funcțiilor de curățare și uscare. Toaleta are și un panou lateral care vă permite să controlați funcțiile de bază fără a trebui să utilizați telecomanda.

In-Wash®, toalete Inteligente

Multiclean®

Transformați-vă toaleta într-o experiență de igienă totală cu ajutorul unei instalări simple și rapide. Multiclean® reprezintă soluția Roca pentru a vă bucura de curățare cu apă fără a trebui să înlocuiți toaleta. Capacele Multiclean® sunt compatibile cu majoritatea colecțiilor noastre datorită celor trei forme, Rotund, Rotunjit și Pătrat, concepute pentru cei interesați să se alăture revoluției apei în cel mai simplu mod, și permite accesarea funcțiilor de curățare și uscare doar prin adăugarea unui racord clasic la sursa de alimentare cu electricitate.

Multiclean®, toalete Inteligente