Sfaturi

Alegeți mobilierul de baie care vă definește cel mai bine

O unitate de mobilier, un stil de viață.

Nu cumpărați un minivan dacă nu intenționați să aveți copii și nici nu cumpărați o mașină sport dacă nu vă place viteza. Obiectele noastre, lucrurile noastre, spun multe despre noi. Ne definesc gustul și viziunea asupra vieții. Ne exprimă aspirațiile și, de asemenea, nevoile. Atunci când alegem o unitate de mobilier, trebuie să definim mult mai mult decât culoarea sau stilul. Trebuie să știm pentru cine a fost proiectată și, mai presus de toate, ce nevoi vor trebui îndeplinite.

Victoria-N. Spațiu pentru orice și pentru oricine

Atunci când casa este plină de oameni, fiecare centimetru contează. Victoria-N este o unitate de mobilier cu două sertare spațioase ce pot fi transformate în trei în versiunea Family (Familie). Combinat cu un lavoar oval sau pătrat, design-ul său oferă o capacitate mare de depozitare și un aspect contemporan. Adaptate caracterului său practic, colecția se extinde cu cârlige de halate și portprosoape care completează ordinea din camera de baie.

Victoria-N mobilier de baie

Prisma. Plăcerea organizării

Există oameni care își bazează viața pe ordine. Oameni pentru care fiecare obiect are un spațiu definit, iar fiecare spațiu un motiv de a fi. Prisma este o unitate de mobilier pentru camera de baie proiectată pentru depozitarea inteligentă. Începând cu polița integrată a lavoarului său asimetric sau sertarul ascuns pentru depozitarea obiectelor mici, caracteristica sa practică este reprezentată de partițiile mobile care permit organizarea conținutului sertarelor, în funcție de preferințele utilizatorului.

Prisma mobilier de baie

Inspira. Stilul dvs., baia dvs.

Sofisticarea materialelor și formelor definește Inspira, o colecție bazată pe design. Lavoare extrem de fine din Fineceramic®, iluminat interior cu senzor de mișcare și finisaje inovatoare, cum ar fi stejar urban texturat sau stejar urban cu oglindă închisă, reprezintă câteva dintre elementele cheie ale unei colecții proiectate pentru cei care iubesc design-ul minimalist și detaliile mici.

Inspira mobilier de baie

Stratum-N. Noua expresie a confortului

Oricine admiră inovația trebuie să o integreze în viața sa. Stratum-N reprezintă unitatea de mobilier care definește cel mai bine angajamentul Roca pentru noile tehnologii și soluția perfectă pentru cei care doresc să aibă cele mai avangardiste elemente în casele lor. Conectivitatea reprezintă aspectul cheie al celei mai noi creații a Roca din domeniul design-ului de mobilier, un angajament pentru asigurarea confortului care cuprinde boxe Bluetooth®, priză auxiliară și iluminat interior. O performanță fără precedent, orientată asupra acompanierii persoanelor și creării rutinelor de igienă mai comode.

Stratum-N mobilier de baie