Inspirație

Cada Newcast

O cadă de baie pentru toate simțurile.

Identificați temperatura perfectă. Adăugați puțin parfum. Turnați ulei, săpun, săruri de baie… Intrați ușor în cada de baie care v-ar putea duce spre o altă dimensiune. Există plăceri care nu au nimic în comun cu ritmul alert al vieții noastre de fiecare zi. Obiecte care opresc timpul. Putem iubi ritualul de baie și ne putem bucura de el sau putem să-l apreciem chiar mai mult și să ne abandonăm perfecțiunii detaliilor, transformând orice baie în cadă într-o experiență unică care să ne schimbe întreaga perspectivă. Cu un stil retro, Newcast este mult mai mult decât o cadă de baie. Este ușa spre o experiență, spre un dans al simțurilor.

Izolare termică

Cu eleganța și personalitatea unui material așa cum este fonta, fiecare detaliu contează pentru cada Newcast de la Roca. Astfel, dincolo de finisajul sofisticat al conturului său, simțul nostru tactil este și el invitat să ia parte la această experiență. Datorită acestei capacități de izolare termică, fonta păstrează temperatura apei constantă un timp mai îndelungat, permițându-ne să ne bucurăm mai mult de timpul nostru de relaxare în camera de baie, într-un mod mai sustenabil.

Cada Newcast

Izolare fonică

Mai mult, mulțumită calităților formidabile ale fontei, îmbăierea într-o cadă Newcast reprezintă și o experiență pentru auzul nostru, un angajament real pentru pace și liniște. Deoarece căzile din fontă absorb undele sonore, acestea sunt mai silențioase și impactul apei este atenuat, ceea ce ne permite să ne concentrăm complet pe cartea noastră sau să ne bucurăm de melodia pe care am ales-o să ne însoțească în pauza noastră intimă.

Cada Newcast

Eleganță și rezistență

Alături de formele sale elegante și noblețea carismatică, cada Newcast de la Roca este extraordinar de rezistentă și durabilă datorită robusteții materialelor sale. Astfel, frumusețea sa clasică delicată contrastează cu rezistența sa la șocuri, ceea ce evită producerea deformărilor sau deteriorărilor pe suprafața sa. Căzile Newcast sunt foarte rezistente la uzură, agenți chimici și razele UV mulțumită emailului lor durabil, de calitate superioară.

Cada Newcast