Inspirație

CAMERE DE BAIE CU CĂDIȚE DE DUȘ DIN RĂȘINI COLORATE

Cădițe de duș colorate care copiază texturile naturale, cu o caracteristică marcantă antialunecare.

Moderne, originale, ce pot fi personalizate. Mulțumită performanțelor lor extraordinare, cădițele de duș din rășini  au transformat renovarea camerei de baie  într-o manifestare a creativității, un val de culori și texturi care inspiră și asigură grade maxime de siguranță și durabilitate.

Aflați cum design-ul extrasubțire al materialului Stonex® și proprietatea sa marcantă antialunecare devin partenerii dvs. adevărați atunci când stresul este un element zilnic, în timp ce finisajele sale atrăgătoare, care copiază piatra sau lemnul, vă fac să vă simțiți protejat, atunci când vă bucurați de un duș etern.

Ușor de curățat și foarte rezistente la uzură, abraziune sau agenți chimici, aceste cădițe de duș realizate la comandă sunt disponibile pe Alb, Negru, Ardezie sau Coral. Tonurile cu efect uzat sau foarte intense, combinate cu rame sau ventile de aceeași culoare ca și cădița de duș, astfel încât să vă puteți proiecta o gamă vastă de dușuri moderne.

Terran, cădițe de duș colorate cu sau fără cadru

Până la 8 nuanțe diferite alcătuiesc gama vastă de culori a Terran, cădițe de duș antialunecare pe Alb, Alb murdar, Negru sau Ardezie, dar și pe Ciment, Crem, Nisip și Coral. Într-o formă pătrată sau dreptunghiulară, colecția vă invită să recreați duritatea pietrei sub forma unei versiuni extrasubțire, care are doar 26mm grosime, sau să sporiți înălțimea cădițele de duș cu până la 4 rame decorative.

Terran

Aquos, cădițe de duș din rășini, cu ventil cu capac din oțel sau Stonex®, pe diferite culori

Sobrietatea se remarcă în cadrul propunerilor de culoare ale colecției Aquos, care pe de o parte, oferă cădițe de duș pe Ardezie, Ciment, Negru sau Moka, iar pe de cealaltă parte, soluții clasice, pe Alb sau Alb murdar. Dacă considerați stilul industrial atrăgător, modelele sale dreptunghiulare cu relief reamintesc de piatra naturală și pot fi completate cu un ventil lateral cu grătar din oțel inoxidabil. Dacă doriți, este posibil și să ascundeți ieșirea de apă sub un capac realizat din Stonex®, de aceeași culoare ca și cădița de duș.

Aquos

Helios, cădițe de duș extrasubțiri cu grilaj colorat

Texturile tip lemn sunt esențiale pentru Helios, o colecție de cădițe de duș pentru dușurile moderne, pe Alb, Ardezie, Negru sau Crem, și de asemenea, în nuanțe cu efect uzat, Lemn puțin patinat și Lemn patinat. Dacă planificați o renovare a camerei de baie, unde totul să-și găsească locul, aceste cădițe de duș Roca cu un format dreptunghiular au un grilaj pentru ventil, de aceeași culoare ca și cădița de duș, în scopul obținerii unei compoziții echilibrate care să se integreze perfect în orice spațiu.

Helios