Sfaturi

Camere de baie pentru oricine

Atunci când mai multe rutine diferite converg în același spațiu, provocarea este de a identifica modul în care acestea pot coexista.
Camere de baie pentru oricine

Baia aduce la suprafață adevăratul comportament al fiecărui membru al familiei. În alte locuri, cum ar fi sufrageria, fiecare poate avea un loc anume repartizat. În dormitoare, fiecare se organizează diferit.

Totuși, camera de baie este spațiul unde toate personalitățile converg. Cum putem depăși această dificultate? Mai jos prezentăm o listă de sugestii transmise de mai multe mame care trebuie să facă față acestei provocări zilnic.

SFATURI DE LA EXPERȚI

Experiențe

Ester, 30.

Ora de baie este momentul de relaxare și distracție alături de bebelușul meu.

În cadă, ne jucăm și experimentăm senzații noi, în timp ce exersăm și dezvoltăm anumite abilități, cum ar fi mobilitatea sau echilibrul. Nimic nu mă face mai fericită decât să o văd surprinsă atunci când îi curge apa pe cap.

Cadă Vythos

Ordine

María, 35.

Trebuie să existe un spațiu pentru tot și fiecare lucru trebuie să-și găsească propriul loc în camera de baie.

Unitățile de bază cu trei sertare oferă o capacitate excelentă de depozitare, iar cutiile organizatoare mențin o ordine desăvârșită. Dacă mai aveți nevoie de spațiu pentru că nu vreți să lăsați nimic la vedere, le puteți combina cu o unitate auxiliară pentru a câștiga lupta împotriva dezordinii.

Victoria-N

ECONOMII

Marta, 49.

Cu doi adolescenți, economiile reprezintă o preocupare constantă acasă. Butoanele cu activarea debitului dublu de pe plăcuță de activare mă ajută să-i educ astfel că, încă din copilărie, să fie conștienți de faptul că apa este o resursă rară pe care trebuie să învățăm să o conservăm.

In-Wash®

AGILITATE

Sandra, 41.

Până de curând, indiferent dacă era dimineață sau seară, trebuia să facem cu rândul la baie pentru machiat sau bărbierit, pentru a ne spăla pe față sau dinți. De când am montat lavoarul dublu, nu mai există congestii, iar stresul a dispărut și, cu toate că ne mai ciocnim unul de altul, în orele aglomerate, acum putem utiliza același spațiu fără a face compromisuri referitoare la mica noastră zonă de intimitate.

Victoria-N

ADAPTABILITATE

Carmen, 47.

Cu copiii, care par să crească zilnic, tatăl lor și eu, unicul mod de a avea un duș care se adaptează înălțimii fiecăruia a fost instalarea unei bare glisante, cu console reglabile. Acum, fiecare membru al familiei își poate regla dușul la înălțimea ideală.

T-1000

SIGURANȚĂ

Alicia, 35.

Mulțumită sistemului de închidere amortizată, mă pot relaxa știind că ai mei copii nu-și vor prinde degetele atunci când închid sertarele sau coboară scaunul de toaletă. Iar cu ajutorul robinetelor termostatice care nu se încing odată cu temperatura apei, nu trebuie să-mi mai fac griji că și-ar putea arde degetele dacă ating bateria, în timp ce le fac baie.

T-1000