Colecție Inspira a Roca
Categoria

Sfaturi

Trebuie să vă proiectați spațiul camerei de baie? Trebuie să economisiți apă? Sau să proiectați o cameră de baie pentru mai multe persoane? Sau un spațiu de care veți avea nevoie când veți fi vârstnic? La Roca, credem că nu există probleme complexe, ci soluții personalizate pentru toată lumea. De aceea, ne-am utilizat întreaga experiență pentru asigurarea acestor sfaturi adaptabile oricărui proiect.

Camera de baie cu produse Roca
SfaturiCinci elemente esențiale pentru renovarea băii dvs.
Dacă vă gândiți la redefinirea spațiului dvs. de baie, vă asigurăm informațiile esențiale pe care trebuie să le luați în considerare.
Camera de baie cu produse Roca
SfaturiReflectați în avans, reflectați foarte bine
Vă veți renova camera de baie? Vă explicăm tot ce trebuie să luați în considerație înainte de a vă apuca de treabă pentru a vă maximiza investiția.
Camera de baie Roca
SfaturiTimpul trece, siguranța rămâne
În fiecare primăvară, suntem puțin mai în vârstă și trebuie să ne asigurăm că mediul se adaptează gradual nevoilor noastre.
Camera de baie Roca
SfaturiTemplul stării dvs. de bine
Cifrele nu mint: veți petrece aproximativ 1.000 de zile din viața dvs. în camera de baie. Vă oferim câteva sfaturi pentru a transforma acest spațiu în templul stării dvs. de bine. Idei simple pentru a vă bucura de 1.000 de zile de confort.
Toalete Rimless de la Roca
SfaturiToalete fără margine, atunci când designul ne ajută să menținem curățenia
La Roca, cele mai recente tehnologii referitoare la proiectarea toaletelor se bazează pe crearea unor forme mai rafinate și mai igienice, care să facă curățenia mai ușoară.
T-2000 baterie termostatică
SfaturiBaterii termostatice. Ce plăcere!
Viața este suficient de complicată și deci, nu ezitați să adoptați soluții care să vă ajute să vă bucurați de ea mai mult și mai bine.
Cădița de duș Terran
SfaturiCum se alege cădița de duș
Dușul este întotdeauna limitat de cădița de duș. De aceea, alegerea corectă a acesteia este unul dintre elemente esențiale pentru efectuarea unei renovări de succes a camerei de baie.
Baterie Cold Start Roca
SfaturiSfaturi pentru alegerea bateriilor dvs.
Tehnologia evoluează constant pentru a oferi produse cu performanțe mai bune, eficiență energetică sporită și o natură mai sustenabilă. Descoperiți mai jos unii dintre factorii pe care trebuie să-i luați în considerare atunci când vă înlocuiți bateriile cu cele mai mari beneficii pe care le puteți găsi pe piață, în...
Camere de baie pentru oricine
SfaturiCamere de baie pentru oricine
Atunci când mai multe rutine diferite converg în același spațiu, provocarea este de a identifica modul în care acestea pot coexista.