Sfaturi

Cinci elemente esențiale pentru renovarea băii dvs.

Dacă vă gândiți la redefinirea spațiului dvs. de baie, vă asigurăm informațiile esențiale pe care trebuie să le luați în considerare.

Ați făcut calcule infinite, ați citit sute de reviste și ați cerut sute de estimări de preț. În final, v-ați decis să vă renovați camera de baie și aveți nevoie, acum, de câteva dintre articolele de bază care vor defini stilul, dar și funcționalitățile unuia dintre cele mai importante spații din casa dvs. Dacă sunteți pe punctul de a începe renovarea, rețineți că aveți acum oportunitatea extraordinară de a defini nu doar caracterul acelei părți a casei dvs., dar și aspectele importante pentru o familie, cum ar fi cheltuielile lunare viitoare pentru consumabile.

Deoarece fiecare renovare a camerei de baie implică anumite cheltuieli și atunci când decidem, în sfârșit, să ne apucăm de treabă, sperăm că produsul finit va dura mulți ani, detaliem aici unele dintre aspectele esențiale pe care trebuie să le luați în considerare.

Camera de baie cu produse Roca

Nu vă grăbiți cu distribuirea spațiilor

Poate vă imaginați un proiect nou sau poate vă gândiți la renovarea unui spațiu existent. În ambele cazuri, vă recomandăm să încercați să vă proiectați baia viitoare ca și cum ar fi o pânză goală. Măsurați și schițați un plan. Imaginați-vă, schimbați, încercați lucruri diferite. Încercați să vă apropiați cât mai mult posibil de camera de baie a viselor dvs. prin utilizarea unui instrument de proiectare cum ar fi 3R The Bathroom Planner. Cu funcționalități identificate în programele pentru profesioniști, accesul la catalogul extins al produselor Roca și o utilizare intuitivă, 3R vă permite să simulați rezultatul renovării dvs. și să obțineți o estimare aproximativă a costurilor produselor.

3R The Bathroom Planner

Alegeți produsele care ajută la economii fără a vă da seama

Acum că v-ați decis să vă renovați camera de baie, trebuie să vă gândiți și la măsurile care vor fi adecvate pentru finanțele dvs., pe termen lung. Căutarea soluțiilor care utilizează o cantitate mai mică de apă și energie nu este doar un gest dezirabil de protejare a mediului, ci și o decizie care va fi vitală pentru facturile dvs. lunare. Rezervoarele duble sau bateriile termostatice pot reprezenta o soluție inteligentă pentru realizarea unei utilizări responsabile a apei, într-un mod foarte simplu.

Dacă sunteți interesat și de design, nu ezitați să alegeți o soluție cum ar fi W+W by Roca, conceptul revoluționar care combină lavoarul și WC-ul într-un singur obiect ce filtrează apa de la primul pentru a o reutiliza pentru clătirea WC-ului. Cu privire la consumul de energie, din nou inovația bateriilor termostatice, proiectate să nu depășească 38º automat, sau tehnologia Cold Start integrată în bateriile cu manetă unică, care au fost dezvoltate pentru activarea automată a apei reci, evitând activarea involuntară a centralei, vă vor permite să reduceți factura la gaz sau electricitate fără a vă da seama.

Baterie L90 Cold Start

Duș? Cadă?

Aceasta este una dintre dilemele eterne existente în cazul oricărei renovări a băii și pe bună dreptate. Trebuie să înțelegeți importanța acestei alegeri deoarece într-o bună zi, este posibil să trebuiască să decideți între instalarea unei căzi sau a unei cădițe de duș. În primul caz, veți putea alege dintr-un catalog extins de căzi de baie moderne și clasice, chiar incluzând sisteme de hidromasaj. Dacă alegeți a doua opțiune, rețineți că există mult mai mult decât cădițele de duș clasice, din porțelan. În prezent, materialele inovatoare cum ar fi Stonex® by Roca permit producerea cădițelor de duș antialunecare, cu o suprafață texturată și cu posibilitatea de a le tăia pentru a se potrivi dimensiunii exacte a spațiului de duș.

Camera de baie cu produse Roca

Gândiți-vă la soluții de depozitare

Aceasta este, poate, unul dintre aspectele căruia îi dedicăm cel mai puțin timp atunci când planificăm renovarea unei camere de baie, dar și unul dintre elementele pe care veți fi bucuroși că le-ați luat în considerare chiar de la început. Opriți-vă și gândiți-vă la nevoile dvs. reale. Locuiți singur sau cu familia dvs.? Va trebui să depozitați totul sau preferați să vă dedicați design-ului? Veți găsi propuneri care se potrivesc fiecărei nevoi în cadrul catalogului de mobilier de baie Roca: capacitatea de depozitare a mobilierului Victoria, organizarea inteligentă a mobilierului Prisma sau dedicarea pentru design a mobilierului Inspira. O mulțime de opțiuni din care puteți alege tehnologia cu ajutorul Stratum-N, unitatea de mobilier pentru baie cu boxe Bluetooth® și priză integrată care va schimba pentru totdeauna modul în care vă bucurați de baie.

Dați o șansă liniilor la modă

În final, rețineți că una dintre deciziile care va adăuga mai mult stil și personalitate băii dvs. va fi reprezentată de plăcile ceramice, faianță și gresie, cu care veți combina obiectele sanitare și mobilierul. Încercați să alegeți modele în conformitate cu stilul pe care doriți să-l aduceți ansamblului și rețineți că, acum, aveți la dispoziție multe soluții de porțelan inspirate din marmură, fier forjat sau lemn natural, dar cu toate avantajele, durabilitatea și igiena elementelor ceramice.

Camera de baie cu produse Roca