Inspirație

COLOANĂ TERMOSTATICĂ DE HIDROMASAJ, INOVAȚIE ȘI CONFORT

Produse cu textura moale a materialului Surfex®, Evolution și Essential vă invită să vă bucurați de un duș cu hidromasaj, infinit, întotdeauna la temperatura perfectă.

Natura în forma sa cea mai pură își reclama întâietatea în cadrul Evolution și Essential, noua coloană termostatică de hidromasaj de la Roca. Mângâierea reconfortantă a apei este acum însoțită de textura minerală specială a Surfex®, Suprafața Solidă care dă formă acestei coloane de duș într-un mod fără precedent. Fiecare detaliu a fost ales cu atenție pentru a vă asigura confortul: pălăria de duș vă va învălui complet, cascada fiind combinată cu jeturi de apă pentru hidromasaj și baterii termostatice moderne… Dacă sunteți pregătit să evadați, vă prezentăm o mie și unul motive pentru a descoperi articolele Evolution și Essential și pentru a vă scufunda într-un nou mod de a înțelege starea de bine.

Pălărie de duș Rainfall

Pălăriile de duș  sunt întotdeauna disponibile să ne relaxeze, atunci când ne începem ziua sau înainte de a merge la culcare. Și cu cât sunt mai mari, cu atât mai numeroase duzele lor de apă și cu atât mai revigorant devine momentul de deconectare. Fiți pregătit să redescoperiți plăcerea efectului tip ploaie cu coloana de hidromasaj Evolution  și prelungiți acele momente unice de relaxare cât de mult doriți.

Apa în cascadă și jeturi de hidromasaj terapeutic

Atunci când lăsați apa să vă acopere, nu este nimic mai reconfortant decât să o lăsați să vă relaxeze acele părți ale corpului care suferă cel mai mult în viața noastră de zi cu zi. Situate strategic, duzele pentru cascada de apă ale articolului Evolution vor avea o influență directă asupra vertebrelor dvs. și veți putea combina acest efect cu jeturile de hidromasaj pentru a avea un impact direct asupra spatelui dvs. și a zonei lombare. O sesiune completă de hidroterapie care vă este la îndemână fără a trebui să plecați de acasă.

Coloană de duș termostatică

Lăsați orice schimbări bruște de temperatură în urmă deoarece Evolution conține tehnologia Quick Reaction care asigură temperatura perfectă imediat, în doar câteva secunde. Selectați gradele exacte de care aveți nevoie pentru dușul dvs. cu hidromasaj și utilizați para sa de duș subțire pentru îmbunătățirea îngrijirii dvs. personale.