Inspirație

Duș…cadă…sau ambele!

Ambele soluții definesc spațiile băilor în care starea de bine și siguranța noastră primează.

Cele două elemente definesc două moduri foarte diferite de a înțelege viața. Unul este mai practic și mai responsabil, iar celălalt lent și cu atenție acordată tuturor detaliilor. Sunt diferite dar, de fapt, se completează unul pe celălalt. Inițial, oricine poate avea un punct de vedere clar în dezbaterea duș versus cadă, dar nu se știe niciodată dacă nu vă veți răzgândi prin recunoașterea avantajelor celuilalt mod de a înțelege momentul de igienă personală, în care timpul este măsurat într-un mod foarte diferit.

Dacă veți căuta un design de interior clasic sau contemporan, cu mai mulți sau mai puțini metri, dacă veți prefera să acordați mult timp sau dacă vă veți grăbi, dușul și cada sunt două elemente care vă vor putea transforma viața cotidiană. Din ce în ce mai frecvent, aceste două elemente coexistă în propunerile care fac din camera de baie un adevărat spațiu al confortului și stării de bine.

Dușul, dinamismul care demarează ziua

Acesta este un pas esențial spre înviorare. Un loc unde intrați exact pentru a vă desfășura rutina zilnica complet treaz și plin de energie. Chiar datorită acestei frenezii care ne înviorează valorizăm din ce în ce mai mult dușul ca fiind spațiul unde ne putem mișca liber. Factori cum ar fi siguranța sau spațiul mare devin, astfel, vitali și ne afectează deciziile atunci când proiectăm tipul de soluție pe care dorim să-l adoptăm.

Cădițele de duș, cum ar fi Terran vă vor permite să vă bucurați de acest moment al zilei cu încredere și serenitate complete. Produse din Stonex®, o combinație revoluționară de minerale și rășini cu proprietăți antialunecare extraordinare, aceste cădițe de duș pot fi personalizate sub forma soluțiilor de design de la nivelul pardoselii, cu acces facil și adecvat oricărui spațiu de duș. Finisajul lor texturat, foarte similar lemnului sau pietrei naturale, ca și gama vastă de culori transformă aceste cădițe într-un angajament real pentru design-ul contemporan. Vă puteți alege cădița de duș Roca aici.

Cădița de duș Terran

Cada de baie, calmul de a opri timpul

Atunci când am reflectat asupra faptului că viața modernă nu ne permite nicio pauză, am modificat ritmul și am fost determinați să revenim la anumite locuri și momente. Cada de baie revine cu forță și personalitate deosebită pentru plăcerea celor care văd acest obiect ca biletul lor personal spre liniștea din viața cotidiană. Fie deoarece o utilizați ca recompensă pentru asigurarea tușei de final a zilei dvs. sau fie pentru că aveți copii mici și ați experimentat confortul și siguranța deținerii ei, cada de baie este un element vital în casele multor familii.

Cu un finisaj clasic, delicioasa cadă Newcast sau cu profiluri dedicate design-ului, cum este carismatica cadă Element, căzile de baie sunt un obiect care poate asigura personalitate spațiului nostru de igienă personală deoarece ne permit să fim în contact cu noi înșine și să ne dedicăm timpul cărții sau muzicii care ne hrănește. Vă puteți alege cada Roca aici.

Duș sau cadă, de ce să alegeți?

Pentru că nu ne place să renunțăm la nimic și pentru că, dacă s-ar putea, nu ar trebui să renunțăm la nimic, a treia opțiune, doar dacă dimensiunile camerei de baie permit, ar fi să ne bucurăm de avantajele și performanțele dușului și căzii de baie, creând spații de igienă personală dedicate plăcerii noastre, în funcție de ce avem nevoie în fiecare moment al vieții.

Soluțiile combinate, zonele de baie care rezervă un spațiu pentru cada de duș și care nu renunță nici la cadă, reprezintă un angajament real pentru igiena personală și zonele în care putem obține un echilibru frumos între design și stiluri. Și dacă tot vrem mai mult, de ce să nu alegem sistemele de hidromasaj sau cromoterapie care să ne transforme cu adevărat experiența? Trebuie doar să vă decideți. Aveți libertatea de a o face.

Cadă Roca