Inspirație

Fineceramic®, subtilitate ceramică pentru lavoare extraordinar de rezistente

Un angajament pentru inovație care a transformat modul în care gândim camera de baie și o proiectăm.

Există momente când finețea este vitală pentru stil, ca și subtilitatea formelor, capacitatea de armonizare a acestor cu ansamblul. Acestea sunt momentele definite de spații sau persoane cu o personalitate extraordinară, chiar dacă subtilă, și care pot impune un stil fără ca noi să ne dăm seama.

Angajamentul de a cerceta materiale noi a determinat Roca să creeze un material ceramic compact nou, cu o greutate redusă și performanțe extraordinare. O tehnologie care, similar celor mai multe creații subtile, poate fuziona pentru a transforma proiectele și a crea lavoare cu forme de neimaginat anterior.

Lavoar din Fineceramic® Inspira

 

Fineceramic® este răspunsul Roca la spațiile definite de rotunjimea și finețea liniilor, fără niciun compromis referitor la durabilitate. Un angajament pentru inovație care a transformat modul în care gândim camera de baie și o proiectăm.

Linii fine și definite

Linii extrem de fine, de 5 mm grosime, ca și suprafețele interne rotunjite și uniforme transformă lavoarele realizate din Fineceramic® în elemente care vor adăuga caracter băii dvs.

Lavoar din Fineceramic® Inspira

Greutate redusă remarcabilă

Aceste forme fine conduc la o greutate redusă a lavoarelor realizate din acest material inovator. 100% ceramic, Fineceramic® ne permite să creăm produse care sunt cu 40% mai ușoare și concomitent, cu 30% mai rezistente, dovedind că, similar ființelor umane, uneori subtilitatea ascunde o putere remarcabilă.

Lavoar din Fineceramic® Inspira

Durabilitate

Un element esențial al caracterului băii, lavoarul, este și produsul expus utilizării intense în viața cotidiană. Rezistența garantată a Fineceramic® face aceste lavoare extrem de durabile. Mai mult, suprafața sa rotunjită și omogenă este foarte rezistentă la acțiunea produselor abrazive, permițând utilizarea lavoarelor cu garanții absolute.

Lavoar din Fineceramic® Inspira