Inspirație

IDEI PENTRU CUMPĂRAREA UNEI TOALETE

Descoperiți modelele de WC-uri disponibile și alegeți-l pe cel care se potrivește cel mai bine în camera dvs. de baie.

Doar pentru că un element este esențial, acesta nu trebuie să fie simplist. Dacă vă gândiți  să cumpărați o toaletă, trebuie să știți că modelul adecvat poate completa stilul camerei de baie, poate contribui la crearea impresiei că aceasta este mai mare sau chiar poate deveni partenerul dvs. pentru a obține nivelul maxim de igienă. Vă prezentăm 5 alternative pentru a vă ajuta să alegeți WC-ul de care aveți nevoie cu adevărat…

1. Toalete lipite de perete

Cel mai des întâlnit model de toaletă are un rezervor atașat de vas, creând un ansamblu care este amplasat pe pardoseală. Puteți alege versiunea lipită de perete pentru a face economii de spațiu și a elimina colțurile unde se poate acumula murdăria. Consultați toate toaletele lipite de perete de la Roca.

2. Toalete suspendate

Deoarece au un rezervor încorporat și sunt suspendate, toaletele suspendate fac operațiunile de curățare mai ușoare și sunt ideale pentru a face camerele de baie mici, destinate oaspeților, să pară mai mari.

3. Toalete cu rezervor înalt sau sistem încorporat

La aceste modele, baza toaletei este amplasată pe pardoseală, dar rezervorul este separat de vas. Există două versiuni pentru rezervor: îl puteți amplasa încastrat pentru a economisi spațiu și spori senzația de spațiu mare în camera de baie sau puteți alege, în loc, o opțiune vintage și opta pentru un rezervor înalt, suspendat și vizibil.

4. Toaletele In-Tank

Mai ușor de montat, modelele In-Tank inovează prin integrarea rezervorului de apă în însuși vasul, astfel evitând impactul vizual al rezervoarelor clasice sau lucrările implicate de cele încastrate. Mulțumită tehnologiei exclusive Soft Air, un sistem de injecție aer împinge apa din partea superioară a vasului, realizând o clătire eficientă și silențioasă a acestuia.

5. In-Wash

Revoluționând conceptul de WC, In-Wash integrează funcțiile de curățare și uscare pentru a asigura o igienă maximă a zonelor intime. Nu doar că include spălarea anală și perineală, dar permite utilizatorilor și să aleagă presiunea apei sau temperatura aerului și a apei, în vederea oferirii unei experiențe complet personalizate.