Sfaturi

In-Tank: WC și rezervor în același obiect sanitar

Simplitate, estetică și instalare ușoară reunite într-un singur obiect.

Eficiența este o calitate care funcționează în liniște, astfel încât abia ne dăm seama de ea. Inovația pulsează sub zgomotul care ne contaminează viața de zi cu zi. Nimeni nu pare să-i acorde prea multă atenție, dar schimbările aduse de ea sunt esențiale. Una dintre cele mai revoluționare inovații ale Roca se bazează pe principiul dezvoltării primului WC fără rezervor. In-Tank de la Roca este un concept nou unic pentru WC-urile din toată lumea deoarece integrează rezervorul de apă în vas.

Pentru a crea un produs fără precedent pe piață, Roca a dezvoltat tehnologia exclusivă Soft Air, un sistem cu injecție cu aer care propulsează apa din rezervor spre partea superioară a vasului, realizând o clătire foarte eficace și silențioasă. Mulțumită apei eliminate de rezervor, In-Tank simplifică foarte mult procesul de instalare, devenind astfel un obiect sanitar 2 în 1 ce poate asigura o estetică frumoasă, similară celei întâlnite în cazul rezervoarelor încastrate, dar fără nevoia de a renova camera de baie.

In-Tank de la Roca

In-Tank creează o atmosferă diafană în cazul versiunilor suspendate și montate pe pardoseală. Odată ce impactul vizual al rezervorului extern este eliminat, acest model exclusiv de la Roca poate asigura o luminozitate superioară camerei de baie, conducând la obținerea spațiilor mai deschise.

Dar, aceasta nu este totul. In-Tank reprezintă și un angajament pentru sustenabilitate. Și nu doar datorită activării sale duble, de 4,5/3 litri. Sistemul său electronic de clătire a vasului permite un debit silențios de doar 2 litri dacă ambele butoane sunt apăsate concomitent, o opțiune ideală dacă nu există nevoia unei capacități mari de apă pentru clătire.

In-Tank de la Roca