Inspirație

Îndrăzniți? Trei idei pentru colorarea băii dvs.

Tușele intense ale lui Van Gogh, elementele albastre ale lui Picasso, forța primară a lui Mondrian…

Sufletul fiecărui artist este surprins în paleta sa de culori, ca și sufletul casei dvs. Deoarece camera de baie nu trebuie să fie un spațiu plictisitor și monocrom, vă invităm să vă jucați cu culorile, texturile și formele pentru a crea ansambluri îndrăznețe în care plăcile ceramice, WC-urile, cădițele de duș sau căzile de baie sugerează tot ce aveți de spus dvs. și casa dvs.

Cădițe de duș din Stonex®

Să începem cu cădițele de duș. Realizate din rășini și minerale, cădițele de duș extraordinar de subțiri produse din Stonex® sunt disponibile în variate nuanțe naturale, cum ar fi alb, crem sau ardezie, printre altele. De asemenea, oferă un finisaj texturat care asigură proprietăți excelente antialunecare și pot fi tăiate la dimensiunea exactă a spațiului dvs. de duș.

Finisaj ardezie
Finisaj negru
Finisaj ciment
Finisaj off white
Finisaj alb
Finisaj cream
Finisaj arena
Finisaj coral

WC-ul și bideul Khroma

Cine a spus că WC-urile și bideurile nu pot fi colorate? Creativitatea designer-ului Erwin Leo Himmel și paleta lui Vincent Gregoire, director de creație al agenției franceze redefinite Nelly, se alătură în cadrul colecției Khroma de lavoare, WC-urile și bideuri, indicând un angajament pentru culori intense, cu obiectivul transformării băii într-un spațiu al bucuriei.

WC-ul și bideul Khroma

Cada de baie Newcast

În final, pentru cei care doresc să adauge puțină culoare camerei lor de baie, modelul Newcast cu inspirație retro este disponibil cu variate finisaje ce pot fi combinate cu diferite modele de picioare cromate sau de lemn. Produs din fontă, acest obiect vă lasă imaginația să zburde în timp…și culoare.

Cada de baie Newcast