Inspirație

Lavoar și toaletă într-un singur obiect sanitar? Alăturați-vă revoluției W+W

Vremurile noi necesită răspunsuri noi, iar Roca intenționează să conceapă soluții care să contribuie la un viitor mai sustenabil. Multipremiatul obiect sanitar W+W (lavoar+WC) este un produs de ultimă generație care combină lavoarul cu WC-ul într-un singur produs.

Design-ul se combină cu viitorul

Uneori, inovația este o sumă de concepte, rezultatul combinării forțelor și conectării variatelor idei. W+W reprezintă soluția creată de Centrul de Design Roca. Sustenabilitatea și estetica se combină într-un singur produs cu linii minimaliste a cărui valoare propusă a fost premiată cu numeroase distincții internaționale pentru design.

W+W, lavoar și toaletă într-un singur obiect sanitar

Diminuarea impactului asupra mediului înconjurător

Apa este cea mai importantă resursă, esențială pentru viața de pe această planetă. Într-o societate care este din ce în ce mai preocupată de reducerea consumului de energie și de economiile de apă, de ce să cheltuim mai mult atunci când tehnologia ne permite să utilizăm resursele într-un mod mai inteligent?

Lavoarul din cadrul W+W este integrat în partea superioară a rezervorului WC-ului, permițând utilizarea apei de care avem nevoie pentru a ne spăla mâini, cu scopul clătirii vasului. Un sistem selectiv elimină apa reziduală, în timp ce un sistem puternic de filtrare ajută la păstrarea apei curată și dezinfectată.

W+W, lavoar și toaletă într-un singur obiect sanitar

Spațiul este economisit

Spațiile reduse ne obligă să dezvoltăm idei noi dacă dorim să distribuim mobilierul camerei de baie fără a ignora aspectul estetic. Obiectul W+W creat de Roca rezolvă perfect această problemă prin unirea lavoarului și WC-lui într-un singur produs. Design-ul său compact necesită foarte puțin spațiu, asigurând o libertate mai mare de mișcare. Mai mult, forma sa inovatoare asigură spațiului băii o personalitate unică.

W+W, lavoar și toaletă într-un singur obiect sanitar