Sfaturi

Mai puțin înseamnă mult mai mult

Uitați prejudecățile. Chiar dacă nu aveți o încăpere mare, există spațiu pentru tot ceea ce aveți nevoie. Există nenumărate soluții și idei pentru a profita la maxim de spațiul existent.

Viața într-o aglomerare urbană are, cu siguranță, multe avantaje, dar înseamnă și deținerea apartamentelor mici și a camerelor de baie cu dimensiuni reduse. De aceea, am decis să includem câteva sfaturi în acest articol, pentru gestionarea lipsei de spațiu și câștigarea acestei lupte. A venit momentul să avem imaginație și să descoperim că limitările spațiilor reprezintă cele mai bune stimulente pentru a ne trezi partea cea mai creativă.

MOBILIER

Baie mică cu produse Debba

Veți găsi o varietate mare de modele și dimensiuni, unele dintre ele într-o versiune compactă, ideale pentru băile alungite, care necesită mobilier cu adâncime redusă pentru a obține spațiu de trecere.

OBIECTE SANITARE DIN PORȚELAN

Inorodo și bide suspendat Meridian

Deoarece trebuie să utilizăm la maxim orice centimetru disponibil, trebuie să ne concentrăm pe orice soluție care luminează spațiul. De aceea, alegeți toaletele suspendate. În cadrul acestui tip de instalații, rezervorul este încorporat în perete, fiind ascuns în spatele plăcuței de operare. Aceasta vă va permite să eliberați camera, în timp ce adăugați un accent elegant și modern camerei dvs. de baie.

Toaleta cu rezervor integrat Meridian

O altă opțiune de economisire a spațiului fără a trebui să vă implicați în activități de renovare ar fi montarea unei toalete cu rezervor integrat. O soluție inovatoare care nu necesită un rezervor, nici încorporat, nici clasic, deoarece toaleta îl are integrat, în interiorul său.

Lavoarul și WC-ul într-un singur element W+W

Puteți merge chiar mai departe și alege modelul W+W de la Roca, o soluție exclusivă care reunește lavoarul și WC-ul într-un singur element. Pe lângă economiile de spațiu, acest model îndeplinește cele mai înalte criterii de sustenabilitate deoarece filtrează apa de la lavoar pentru a fi reutilizată la toaletă.