Inspirație

O colecție care spune multe despre dvs.

Descoperiți Inspira, noua colecție de articole din porțelan și mobilier pentru proiectarea camerei de baie la care ați visat dintotdeauna.

Poate sunteți o persoană ordonată și metodică, credincioasă liniilor drepte, culorilor întunecate și caracterului sobru. Sau, mai degrabă, o persoană care apreciază formele rotunjite, prietenoase, bucurându-se în mod special de căldura asigurată de materialele cum este lemnul. Indiferent de personalitatea și stilul dvs., cu ajutorul noii colecții Inspira, camera de baie pe care o doriți există.

Colecția Inspira

Mulțumită simplității formelor sale și opțiunilor sale multiple de configurare, Inspira se poate adapta oricărui stil. Trebuie doar să alegeți între trei linii de design – Rotund, Rotunjit (cu unghiuri rotunjite) și Pătrat – sau pur și simplu, să le combinați. Rezultatul va fi întotdeauna armonios și frumos. Aceasta este magia colecției Inspira.

Lavoar Inspira
Lavoar Inspira
Lavoar Inspira
Lavoar Inspira
Lavoar Inspira
Lavoar Inspira
Mobilier şi lavoar Inspira
Mobilier şi lavoar Inspira
Mobilier şi lavoar Inspira

Colecția cuprinde lavoare așezate pe blat și Unik (integrate în unitatea de bază), WC-uri și bideuri, suspendate sau de pardoseală, ca și unități coloană ce sporesc capacitatea de depozitare. O gamă vastă de soluții pentru a satisface orice tip de nevoi.

DETALII CARE FAC DIFERENȚA

În cadrul Inspira, totul a fost studiat până la cel mai mic detaliu. Și aceasta se vede. Lavoare cu suprafețe rotunjite și fine și pereți definiți, ventile ceramice albe atât de bine integrate în porțelan încât trec neobservate, scaune cu eliberare rapidă și toalete montate pe perete pentru o curățenie sporită, unități coloană cu iluminat interior și oglindă completă, printre multe alte detalii care fac din Inspira o colecție perfectă.

MOBILIER FUNCȚIONAL

Dar nu totul se reduce la estetică. Baia este, de asemenea, spațiul care trebuie să asigure soluții pentru cele mai funcționale aspecte.

De aceea, mobilierul Inspira a fost proiectat pentru a oferi o gamă vastă de soluții. Unitățile de bază, disponibile în trei dimensiuni, 600, 800 și 1000 mm, și trei finisaje, Alb lucios, Stejar urban și Stejar urban oglindă întunecată, pot fi completate cu unități coloană care oferă o capacitate de depozitate mare, în vederea asigurării faptului că totul își are locul stabilit.

Întreaga colecție a fost creată pentru garantarea confortului și calității maxime, sertarele fiind un exemplu, cu un sistem de extragere complet și un interior împărțit în compartimente, cu un finisaj texturat în lemn întunecat, foarte plăcut la atingere, și un sistem de închidere amortizată și silențioasă, sau unitățile coloană, cu iluminat interior, polițe de sticlă și oglindă completă.

CHIAR ȘI PENTRU BĂILE MICI

Colecția Inspira

Inspira a fost proiectată prin reflectarea la acei utilizatori care beneficiază de spații reduse. Pentru ei, colecția oferă o toaletă de pardoseală într-o versiune compactă și de perete care, combinată cu un lavoar de 600 mm, asigură un rezultat estetic și funcțional pentru băile de oaspeți sau cele cu dimensiuni mici.

CREAT DIN CELE MAI BUNE MATERIALE

Lavoar Inspira

Roca a creat Inspira cu ajutorul celor mai inovatoare materiale, cum ar fi Fineceramic®, un nou material ceramic de calitate înaltă care permite producerea de lavoare cu pereți fini și definiți, cu 40% mai ușoare și 30% mai rezistente decât cele tradiționale.

Scaunul și capacul WC-urilor și bideurilor au fost realizate din Supralit®, o nouă rășină înregistrată de Roca, care oferă o rezistență mai mare la acțiunea substanțelor chimice și îngălbenirii, în timp ce este de patru ori mai puțin poroasă decât materialele capacelor clasice și astfel, mai igienică. Deoarece au pereți cu unghiuri rotunjite, aceste scaune și capace sunt și mai ușor de curățat.