Sfaturi

Reflectați în avans, reflectați foarte bine

Vă veți renova camera de baie? Vă explicăm tot ce trebuie să luați în considerație înainte de a vă apuca de treabă pentru a vă maximiza investiția.

O baie mică? O baie mare, atașată dormitorului principal? O baie pentru oaspeți? Indiferent de tipul băii dvs., stilul de decorare și bugetul de care dispuneți, aceste sfaturi vă vor permite să vă proiectați spațiul prin profitarea la maxim de toate posibilitățile sale.

OPTIMIZAȚI SPAȚIUL

Lavoarele cu unitate de bază integrată reprezintă una dintre cele mai versatile, funcționale și estetice opțiuni pentru optimizarea spațiului. Veți obține o capacitate extraordinară de depozitare cu ajutorul acestora, în timp ce veți avea la îndemână, în camera de baie, toate articolele esențiale.

Lavoar cu unitate de bază integrată Prisma

ELIBERAȚI PARDOSEALA

Cele mai recente tendințe din domeniul mobilierului și toaletelor se bazează pe modelele suspendate care, suplimentar la faptul că sunt foarte recomandate pentru băile mici, reprezintă soluții estetice fantastice și facilitează curățarea pardoselii.

WC suspendat Meridian In-Tank

INTEGRAREA PRODUSELOR

Un mod bun de a elibera spațiul și de a obține un aspect estetic este alegerea bateriilor încorporate.

Și dacă v-ați decis deja că dușul este cea mai bună soluție pentru spațiul dvs., este foarte atractiv să aduceți cădița de duș la nivelul pardoselii.

Lanta baterie

DISTRIBUIȚI PRIZELE

În timp ce renovați, puneți o sursă de alimentare cu electricitate acolo unde intenționați să amplasați oglinda. Veți putea alege, ulterior, între iluminat LED, dispozitiv de dezaburire sau iluminat ambiental.

Iar dacă alegeți o toaletă clasică, cu rezervor încorporat, conexiunea electrică vă va permite să instalați o plăcuță de operare electronică pentru o activare fără atingere a fluxului de apă, doar cu ajutorul unui simplu gest.

Oglinda Prisma Confort