Inspirație

Stratum-N, noua definiție a confortului

Descoperiți noua unitatea de mobilier Stratum-N cu boxe Bluetooth®, prize încorporate și iluminat interior.

 

Confort

Cine și-ar fi imaginat că o unitate de mobilier poate fi unul dintre elementele care să ofere cel mai mare confort din camera de baie? Sau, mai degrabă, cine s-ar fi gândit că o unitate de mobilier poate include boxe Bluetooth®, prize și iluminat interior? Dacă vă percepeți baia ca un spațiu al confortului, Stratum-N face totul mai ușor pentru dvs.

Stratum-N mobilier cu boxe Bluetooth®

Ordine

Dacă nu sunteți o persoană ordonată, veți deveni așa și dacă sunteți deja ordonat, atunci veți fi bucuros să descoperiți că sertarele unității de mobilier Stratum-N includ compartimente interne care vă permit să depozitați perfect toate articolele cosmetice. Dar, avantajele nu se opresc aici. Pentru a avea cele mai importante obiecte la îndemână, există și un sertar ascuns, pentru depozitarea lor în siguranță.

Stratum-N mobilier cu prize încorporate și iluminat interior

Depozitare

Nu vor mai exista probleme referitoare la spațiu. Cu ajutorul sertarelor de capacitate sporită a unității de mobilier Stratum-N, acum aveți loc pentru a depozita orice. Deoarece pot fi extrase complet, interiorul sertarelor poate fi vizibil complet, astfel încât să puteți găsi orice aveți nevoie cu ușurință.

Stratum-N mobilier