Sfaturi

Toalete fără margine, atunci când designul ne ajută să menținem curățenia

La Roca, cele mai recente tehnologii referitoare la proiectarea toaletelor se bazează pe crearea unor forme mai rafinate și mai igienice, care să facă curățenia mai ușoară.

Pentru prima dată, la noile modele Rimless (fără margini), apa trasă nu curge înăuntrul marginii pur și simplu pentru că nu există nicio margine. Noi am eliminat-o. De ce? Descoperiți.

Ușor de curățat

Până acum, la toaletele clasice, apa curgea printr-o adâncitură anterior spălării vasului. Adâncitura, denumită margine, nu mai există la noile modele Roca. Motivul pentru aceasta este foarte simplu: dorim să eliminăm orice obstacole care fac curățenia mai dificilă. În acest mod, ultima generație de toalete Roca evită utilizarea oricăror unghiuri sau nișe, acolo unde se poate acumula murdăria, permițând o curățare mai comodă.

Toalete Rimless de la Roca

Distribuție mai omogenă a apei

Am dezvoltat un nou distribuitor de apă pentru aceste modele care, dincolo de activarea debitului de apă cu mai multă forță decât până acum, o și distribuie într-un mod mai omogen, în interiorul vasului.

Toalete Rimless de la Roca

O suprafață curată mai mare

Și nu este tot. Creasta mică pe care am adăugat-o părții superioare a vasului permite apei să ajungă mult mai sus, curățând întreaga suprafață, ceea ce depășește cu mult standardele din Uniunea Europeană. Acest design împiedică și apa de la depășirea limitelor vasului de porțelanului, astfel evitând orice stropire.

Toalete Rimless de la Roca