ISH 2013

Roca și-a prezentat propunerile și soluțiile pentru 2013 în cadrul unui stand inovator, uimitor

Roca a fost din nou prezentă la bienala ISH, organizată din doi în doi ani în luna martie la Frankfurt. Acest eveniment, cel mai important din lume în domeniul spațiilor de baie, al construcțiilor, eficienței energetice în încălzire și aer condiționat și în domeniul energiilor regenerabile, a oferit o platformă pentru cele mai recente produse și inovații din sector și a reprezentat încă o dată un loc de întâlnire pentru companii, producători, ingineri, constructori și furnizori de servicii. Cu toții s-au strâns la un loc în cadrul celei mai mari expoziții din lume dedicate combinației dintre apă și energie, care a numărat 2300 de expozanți și 250 000 de metri pătrați de spațiu expozițional. Aici, Roca și-a prezentat propunerile și soluțiile pentru 2013 în cadrul unui stand inovator, uimitor, sub sloganul Browse your bathroom.

Conceptul nostru Browse your bathroom a prins viață în momentul în care vizitatorii ISH au fost invitați să intre într-un catalog realizat din produse construite la scară reală. Aceasta a însemnat că persoanele care vizitau standul puteau să vadă și să consulte fizic diferitele idei pe care Roca le oferă consumatorilor, pentru a le permite să-și adapteze spațiile de baie conform gusturilor și cerințelor lor. Browse your bathroom le-a permis utilizatorilor să se plimbe prin propriul spațiu de baie, fapt care a reprezentat o modalitate inedită de a-și putea alege diferite produse, adecvate stilului lor de viață, văzându-le și atingându-le.

Acest spațiu imens a reprezentat pentru Roca platforma ideală în care și-a expus o ofertă completă de produse ce ilustrează valorile noastre, precum inovarea, designul, durabilitatea și starea de confort. Totuși, colecția noastră din 2013 a pus în mod pregnant accentul pe capacitatea de adaptare și personalizare a tuturor produselor Roca pentru spațiul de baie. Așadar, standul nostru a căutat să demonstreze faptul că gama noastră extinsă de colecții și soluții pentru spațiul de baie a fost creată ca răspuns la toate tipurile de gusturi și nevoi. De asemenea, au fost prezentate o varietate de finisaje, precum și posibilitățile multiple de combinare a produselor noastre, permițându-i fiecărei persoane să-și creeze și să-și amenajeze un spațiu de baie potrivit propriului său gust, stil de viață și spațiu disponibil, precum și propriilor sale necesități, indiferent dacă este vorba despre o familie, o singură persoană, un arhitect sau un designer de interioare. Nicio opțiune nu a fost omisă din catalogul Roca 2013.

Unde ne găsiți

Calendarul târgurilor și evenimentelor

ISH 2013

Data evenimentului