ISH 2015

Roca prezintă “Noi orizonturi” pentru spațiul băii, la ISH Frankfurt 2015

Viitorul are nevoie de un punct de start. Inovația are nevoie de tradiție. Pentru a te reinventa trebuie să rămâi, în același timp, sincer față de originea ta. Acestea au fost mereu pietrele de temelie pentru cei aproape 100 de ani de dezvoltare și de cultură organizațională Roca. Începând de astăzi, prin colecția „Noi orizonturi”, Roca pornește în viitor, arătând modalități și soluții de proiectare a băii într-un mod inteligent și durabil, concentrându-se, în același timp, pe nevoile clientului. Suntem încântați să vă putem purta în această călătorie.

 

Colecția Inspira, noul material FINECERAMIC®, soluțiile personalizate SURFEX® și expertiza globală prezentată în zona Toaletelor sunt doar câteva dintre noutățile pe care Roca le aduce la ISH 2015.

Roca a rămas fidelă motivațiilor sale bazate pe inovație, design, performanță și durabilitate și păstrează aceste concepte în noile soluții pentru spațiul băii prezentate la ISH, care are loc la Frankfurt între 10 și 14 martie 2015.

ISH este cel mai important târg internațional în industria spațiilor de baie, iar în acest an Roca invită vizitatorii să intre în lumea „Noi Orizonturi: Spațiul băii. Emoții. Soluții”, prin care va prezenta noi valențe ale versatilității, designulului, calității în procesul de fabricație și va rentări angajamentului de durată față de clienții săi, acestea fiind și valorile ce stau în spatele fiecărui produs Roca.

 

Colecția Inspira și FINECERAMIC®: O combinație de vis

La ISH 2015, Roca are plăcerea de a prezenta noua manieră de a defini colecțiile pentru spațiul băii: un sistem ușor de manevrat, cu soluții individuale pentru a satisface nevoi particulare. Noua colecție Inspira oferă versatilitate, eficiență și performanță într-o gamă de produse care acoperă toate nevoile dintr-o baie. Colecția include cele mai relevante trei forme în designul de baie: rotund, rotunjit și pătrat, perfect compatibile între ele pentru a oferi nenumărate posibilități de personalizare și accesibilitate în baie.

Noile materiale produse de Roca sunt deosebit de importante în această colecție: Colecția Inspira include bazine practice și sofisticate din FINECERAMIC®, materialul de înaltă calitate exclusiv de la Roca, ce permite o mai mare precizie, detalii sofisticate în design și linii care nu au fost posibile anterior. Unitățile produse sunt mai ușoare și cu până la 30% mai puternice față de argila refractară convențională, dar și igienice și rezistente la produsele de curățare abrazive.

 

Toate toaletele și bideurile din gama Inspira au fost dezvoltate pentru a răspunde cerințelor pieței. Toaletele cu sistem de prindere în perete aduc acum si noua generație de closete fără ramă superioară cu un design integrat ce oferă fixare ascunsă, scaun și capac subțiri, făcută din materialul patentat de Roca, SUPRALIT®, un material rezistent din rășină fenolică, ce cresc și îmbunătățesc nivelul de igienă, duritate și durabilitate față de toaletele și capacele convenționale.

Expertiza globală în domeniul toaletelor

Roca este cel mai mare producător de toalete din lume. Prezența sa la nivel global și patrimoniul de lungă durată aduc încrederea și expertiza care vor continua să inspire echipa de dezvoltare internațională pentru a optimiza tehnologiile prin inovare. Luptând continuu pentru cele mai bune soluții pentru fiecare piață, inovațiile noastre aduc, printre altele:

·Roca Smart Toilets: O soluție avangardistă de duș și toaletă integrate care oferă o experiență unică de bunăstare, folosind tehnologii ușor de utilizat și de mici dimensiuni, cu funcții inteligente și complet personalizabile pentru confortul zilnic.

·Noua generație de toalete igienice fără ramă de spălare, ce permit tragerea apei cu eficiență maximă și consum minim de apă. Pentru a fi în conformitate cu tendințele pieței și pentru a acoperi o gamă mai largă, Roca a inclus acum această opțiune în colecțiile sale Nexo, The Gap, Debba și noua colecție Inspira.

·Toaleta inovatoare și ușor de instalat Roca In-Tank® care integrează rezervorul în vasul de toaletă.

 

Noile soluții pentru baterii și dușuri

Roca proiectează, dezvoltă și produce întregul său portofoliu de baterii în cele peste 10 fabrici de pe patru continente, la cel mai înalt nivel de calitate, folosind ultimele tehnologii pentru a crește nivelul de economisire a apei și energiei, a confort și sănătății.

În acest an la ISH, Roca prezintă noi linii și modele special concepute pentru a satisface cerințele speciale din spațiile publice, cum sunt spre exemplu L20-E și L90-E – baterii electronice care permit ca temperatura apei să fie pre-stabilită și controlată. Alte noutăți sunt Atlas, L90C și colecția Lanta, precum și colecțiile de duș  Raindream, Plenum și Deck care sunt echipate cu tehnologia Roca Cold Start și limitatori de debit, economisind apă și energie.

SURFEX ® și STONEX®: Trecerea către soluții personalizate>

Capacitatea de adaptare este una dintre principalele teme pentru Roca în zona dedicată de la la ISH 2015 „Made to measure”, unde Roca prezintă noile materiale SURFEX ® și STONEX®: opțiunile perfecte pentru soluții personalizate care permit adaptarea produselor din baie la nevoile fiecărui spațiu.

 

Colecția Modo este prima care folosește materialul SURFEX ®, made-to-measure, pentru  bazine, căzi și cădițe de duș. Designul atemporal merge mână-n mână cu calitatea remarcabilă a materialului. Un sistem simplu ce permite configurarea în funcție de nevoile și cerințele fiecărei băi. Colecția Modo include o combinație opțională de toaletă cu bideu cu finisaj SURFEX®, având același aspect și textură ca și SURFEX® în sine. Prin această colecție, Roca aduce o soluție completă pentru baie, într-o finisare mată. De asemenea, cădițele de duș Helios, Terran și cabina de duș Aerea, fabricate cu Roca STONEX®, pot fi personalizate la dimensiunile exacte dintr-o baie, oferind o soluție particularizată pentru orice spațiu.

Plăcile ceramice

Inspirată de cele mai stilate și elegante tendințele de design interior, Roca prezintă noua serie exclusivă de plăci ceramice Traveller și October, care reprodus pietre naturale, și Borneo și Botania, ce urmăresc eleganța naturală a lemnului. Ambele colecții aduc un nivel înalt de calitate potrivit atât pentru utilizarea în interior, cât și în exterior.

Unde ne găsiți

Calendarul târgurilor și evenimentelor

ISH 2015

Data evenimentului